Skip to main content

Search form

Semper har egne ernæringseksperter, som kan svare på dine spørgsmål om børnemad og ernæring.

God mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. Du får de mest præcise svar, når der er noget, du gerne vil vide mere om.
Du kan spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi; Mathilde, Katja og Sarah, udgør Sempers ekspertteam og er alle tre uddannet i ernæring på Københavns Universitet. Vores fælles passion er næringsrigtig og velsmagende børnemad uden løftede pegefingre.
Du kan altid føle dig tryg ved, at Semper udvælger de bedste råvarer og arbejder med den nyeste forskning og anbefalinger inden for børneernæring - men også vejledt af din erfaring som forælder: Hvad kan dit barn lide?
Mad skal nemlig smage godt, samtidig med at den naturligvis skal indeholde alle de næringsstoffer, som det lille barn har brug for. Hos Semper udvikler vi vores børnemad i samarbejde med børnelæger og ernæringseksperter - vejledt af dialogen med dig og dit barn. Vi går efter at skabe flest smil, trygge forældre - og flest glade maver.
Med os i ryggen kan du være sikker på en dejlig mæthed, skabt af alt det sunde.
 
Hej, jeg hedder Sarah,
Jeg er uddannet i ernæring, og det er mig, du kommer i kontakt med på Sempers hjemmeside, på Facebook og på vores forbrugertelefon: 80 60 74 00, hvor jeg besvarer alle typer af spørgsmål om ernæring og Sempers produkter. Min rådgivning er baseret på de officielle danske anbefalinger, og det er mit mål at give børnemad lidt mere mening. Min mission er at sige til alle forældre: Mad skal smage godt, være sund, og så skal den naturligvis kunne fungere i hverdagen.
 
Hej, jeg hedder Katja,
Jeg har skrevet speciale i børneernæring og blandt andet specialiseret mig i tidlig opsporing af børn med overvægt. Hjemme er jeg mor til Fiola på 11, Frida på 9 år og Smilla på knap 4 år. Med baggrund i min uddannelse og gennem min erfaring som mor er det mit ønske at svare på jeres spørgsmål om mad og ernæring til jeres børn. 
 
Hej, jeg hedder Mathilde,
Jeg har specialiseret mig i kost og ernæring i barnets første leveår, og har undervist sundhedspersonale og forældre under min tidligere ansættelse i Beauvais. Jeg har altid elsket at kokkerere og formidle madglæde og begejstringen ved god og ernæringsrigtig mad.
 

Send dit spørgsmål til info@semper.dk og vi vil svare hurtigst muligt. Spørgsmål og svar vil blive lagt op på hjemmesiden for at hjælpe andre forældre.