Semper Børnemad - god mad hver dag
Allomin 2 - 45 år

Hurraaaaa!!!

Allomin 2 45 år

Vi fejrer at Allomin 2 har været i Danmark i 45 år 

- klik og læs historier om hvordan det var at være mor i 70'erne, 80'erne, 90'erne, 00'erne og nu 

Gratis mobil app

KLAR, PARAT, SPIS!

"Klar, parat, spis! - Barnets mad det første år", giver dig overblik over dit barns udvikling og inspiration til retter du kan servere, afhængig af dit barns alder og parathed. 

Vores produkter

Find den rette mad, drikkevarer & snacks til dit barn!

Alle vores produkter er tilpasset og udviklet til børn i forskellige aldre. Med naturlige råvarer, det rette næringsindhold og masser af kærlighed.

Børnemadsskolen

Tid til bidder i maden

babymad

Hvad indeholder børnemad egentlig?

Børnemad = suveræn mad

Der er ikke mange som ved det, men der er en helt særlig lovgivning for børnemad. Lovgivningen sikrer, at du kan føle dig tryg ved at give din baby mad. Du slipper for at tænke på tilsætningsstoffer såsom farvestoffer og konserveringsmidler. Det er nemlig ikke tilladt i børnemad. Det er suverænt, synes vi, som også har egne strengere retningslinjer, der sikrer at vores børnemad er endnu bedre.

Sempers børnemad er udviklet ud fra nyeste viden om barnets behov. Vi synes at børnemad skal være sikker, næringsrig, naturlig – og god. Råvarerne i børnemad er de absolut bedste man kan få. Sådan burde det egentlig være med al mad!

80 år med Børnemad

Sempers historie startede med at Ninni Kronberg opfandt en måde at tørre mælk til pulver. Entreprenøren, Axel Wenner-Gren, syntes det var en genial idé. Han købte patentet og startede Svenska Mjölkprodukter AB, som begyndte at lave modermælkserstatning. Det lange navn blev siden forkortet til Semper.

I snart 80 år har vi hjulpet med babyers mad, og det er vi stolte over. Det er ikke altid let at få det hele til at hænge sammen i hverdagen med baby, mad, søvn og alt det andet man også skal. Det er derfor Semper eksisterer. Fordi at du som forælder har valgt at købe vores produkter, og dermed ladet os være en lille del af måltiderne om natten, nætter med gråd og kaosmåltider. Men også de fine stunder, hyggen med en god portion grød, skønne måltider og gode mellemmåltider med vores klemposer.

Vi er så glade for at være en lille del af din hverdag. Tak for at vi må være med!

Læs Sempers vision