6 måneder

Majsvælling med havre og frugt

Semper Majsvælling med havre og frugt er en hyggelig og mættende tår med smag af banen, pære og æble.

Vi laver vores vælling i Götene i Sverige med mælk fra de omkringliggende gårde og vællingen har en god sammensætning af fedtsyrer fra fløde, raps- & solsikkeolie.

SkummetMÆLK, mel (majs 31 %, HAVRE 5 %), afsaltet vallepulver (fra MÆLK), FLØDE10 %, rapsolie 8 %, solsikkeolie 7 %, bananflager 3 %, æblejuicekoncentrat 2 %, pærejuicekoncentrat 1 %, mineraler (kalcium, jern, zink, jod), vitaminer (A, D, E, C, tiamin, niacin, B6, folsyre, B12, pantotensyre).

190 g mælk (<0,1 % fedt) er brugt for at producere 100 g færdigt produkt. 

Læs altid ingredienslisten på emballagen, da opskriften kan være ændret.

 

Næringsindhold100 g pulver giver100 ml blanding giver
Energi1979 kJ/472 kcal287 kJ/68 kcal
Fedt21 g3,0 g
heraf mættede fedtsyrer4,0 g0,6 g
enkeltumættede fedstyrer9,6 g1,4 g
Kulhydrater58 g8,4 g
Heraf sukkerarter*30 g4,4 g
Kostfibre1,5 g0,2 g
Protein12 g1,7 g
Salt**0,41 g0,06 g
VItamin A (RE)350 µg50,8 µg
Vitamin D6,5 µg0,94 µg
Vitamin E (a-TE)7,0 mg1,0 m
Vitamin C80 mg12 mg
Tiamin 0,70 mg0,10 mg
Riboflavin0,60 mg0,087 mg
Niacin (NE)6,0 mg0,87 mg
Vitamin B60,40 mg0,058 mg
Plantotensyre2,5 mg0,36 mg
Kolin110 mg16 mg
Natrium160 mg24 mg
Kalium792 mg115 mg
Klorid450 mg65,2 mg
Kalcium600 mg87,0 mg
Fosfor510 mg73,9 mg
Magnesium58,2 mg8,44 mg
Jern8,5 mg1,2 mg
Zink4,0 mg0,58 mg
Jod100 µg14,5 µg
* Indeholder kun naturlige sukkerarter fra råvarerne
** Saltindholdet består udelukkende af naturligt forekommende natrium

Dosering:
1 dl vand || 2 ¼ spsk pulver || 110 ml færdig vælling
2 dl vand || 4 ½ spskpulver || 220 ml færdig vælling

PS: Anvend et spiseske-mål (spsk) og ikke en spiseske, når du tilbereder vællingen. 1 strøget spiseskemål svarer til ca. 8 g vælling pulver.

Tilberedning af 1 portion i mikrobølgeovn:
Bland pulver og koldt vand direkte i flasken. Se doseringsskema for korrekt blandingsforhold.
Ryst kraftigt med låg og uden sut, indtil pulveret er opløst.
Opvarm uden låg og sut på fuld effekt i ca. 40 sekunder. Ryst, og mærk efter, at vællingen ikke er for varm.

Tilberedning af 1 portion i gryde:
Pisk pulver og koldt vand sammen i en gryde og opvarm til spisetemperatur. Se doseringsskema for korrekt blandingsforhold.

Tørt, mørkt og ikke over normal stuetemperatur. Sørg for at den åbnede pakke holdes lukket eller opbevares i en beholder egnet til madvarer. Åbnet pakke bør bruges inden to måneder. Vællingen er pakket i beskyttende atmosfære for at bevare smag og kvalitet.

Sorteres sådan:

Når pakken er tom, kan emballagen sorteres som genbrug.

Hjem / Produkter / Majsvælling med havre og frugt